Ресторан Yukimura (3 Michelin stars)

• Токіо
• 3 зірки Мішлен
• вишукані страви традиційної кухні


 протягом року
350 $  

Виберіть бажану дату

- можливі дати заїзду
Опис

Початок екскурсії: Токіо
Місце проведення:
Токіо
Харчування:
вечеря
Тривалість:
індивідуально
Час проведення:
17:30-20:00

Ресторан Yukimura шефа Юкімура в Токіо - один з декількох токійських закладів, зазначених трьома мішленівськими зірками для The Michelin Guide Japan 2016.
Шеф-кухар Юкімура Джун 25 років пропрацював в Кіото і перейнявся кулінарними традиціями колишньої столиці Японії. У його кухні традиційний стиль кайсекі поєднується з більш сучасними кулінарними трендами. До речі, всі інгредієнти для страв Yukimura замовляються тільки в Кіото, а сам шеф-кухар користується ножем знаменитого майстра Аріцугу.
Юкімура Джун готує і подає їжу для вас сам. При цьому він є одним з найбільших кухарів Японії.
Готує він повільно і обережно, прислухаючись до звуків і звертаючи увагу на колір страви.
Основні страви ресторану Yukimura змінюються в залежності від пори року: навесні - сябу-сябу, м'ясо з овочами; влітку - риба айю; восени - гриби мацутаке, приготовані на вугіллі і загорнуті вугром; взимку - сніжний краб.
Фірмове блюдо ресторану - злегка припущенний на пару морський їжак, поданий з желе з бульйону омара, ікрою летючої риби та соусом з жовтка.
Ресторан відрізняється мінімалістичним інтер'єром: тут тільки 1 стіл з кількома стільцями. Тому бронювати місця потрібно заздалегідь.

Деталі продукту
Вартість екскурсії

Меню

Налаштування